Wegmedewerker

Hibster is een nuttig en efficiënt hulpmiddel voor wegmedewerkers die werkzaam zijn als fotograaf, videograaf, woninginmeter of energieprestatieadviseur. Het programma biedt deze wegmedewerkers een gestroomlijnde en georganiseerde manier om hun werkorders te beheren en te volgen, waardoor ze hun werk efficiënter kunnen uitvoeren.

Verbetering van het werkproces en klanttevredenheid met een efficiënt dashboard voor wegmedewerkers

Het is van essentieel belang dat wegmedewerkers tijdig en efficiënt hun taken uitvoeren. Een dashboard dat geplande afspraken in kaart brengt, kan hierbij enorm helpen. Dit dashboard biedt wegmedewerkers de mogelijkheid om snel te zien welke taken op hun planning staan, waar en wanneer ze moeten zijn en eventuele specifieke aandachtspunten die ze moeten weten voordat ze aan de slag gaan.

Een overzichtelijk dashboard draagt bij aan de efficiëntie van het werkproces, omdat wegmedewerkers niet meer handmatig afspraken hoeven bij te houden en zich hierdoor kunnen concentreren op de uitvoering van hun taken. Bovendien kunnen wegmedewerkers door middel van het dashboard snel en eenvoudig communiceren met hun collega’s en eventuele problemen of wijzigingen in de afspraken direct aanpassen.

Een ander belangrijk voordeel van een dashboard is dat het bijdraagt aan het verhogen van de algehele klanttevredenheid. Door de duidelijke en gestroomlijnde communicatie tussen de wegmedewerkers onderling en de klant, kunnen afspraken efficiënter worden afgehandeld. Dit betekent dat de klant minder tijd hoeft te wachten op de aankomst van de wegmedewerker en dat er minder kans is op vertragingen of miscommunicaties.

Kortom, een dashboard voor wegmedewerkers is een belangrijk instrument om het werkproces te optimaliseren, de communicatie te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.


Kadastrale informatie

Kadastrale informatie

De Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is een landelijke registratie van alle adressen en gebouwen in Nederland. De BAG-viewer is een softwareoplossing waarmee de gegevens uit deze registratie eenvoudig en snel toegankelijk zijn voor wegmedewerkers.

Met behulp van de BAG-viewer kunnen wegmedewerkers kadastrale informatie over een adres opvragen, zoals de locatie van het pand, het type gebouw en de gebruiksfunctie. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij het uitvoeren van werkzaamheden aan of rondom een specifiek gebouw, waarbij de wegmedewerker snel inzicht nodig heeft in de eigenschappen van het betreffende adres.

Het gebruik van de BAG-viewer draagt bij aan een efficiënte en accurate uitvoering van werkzaamheden door wegmedewerkers, doordat zij snel en gemakkelijk toegang hebben tot belangrijke gegevens. Hierdoor kunnen zij hun werkzaamheden beter plannen en uitvoeren, wat bijdraagt aan een effectieve en klantgerichte dienstverlening.


Geavanceerd beheer van media en afspraken

Nadat alle media zijn gemaakt, kunnen wegmedewerkers deze eenvoudig uploaden naar Hibster. Hier kunnen zij de bestanden organiseren en gereedmaken voor verwerking. Door deze op een centrale locatie in Hibster op te slaan, hebben wegmedewerkers te allen tijde gemakkelijk toegang tot hun werk en kunnen zij efficiënter werken.

Indien een afspraak om welke reden dan ook niet kan doorgaan, biedt Hibster de mogelijkheid om de afspraak te annuleren en indien nodig een nieuwe afspraak in te plannen. Dit bevordert de vlotte afhandeling van het werkproces en minimaliseert eventuele vertragingen.

Online mediabeheer

Agenda synchronisatie

Agenda synchronisatie

Als wegmedewerker heeft u de mogelijkheid om uw Hibster-agenda eenvoudig te synchroniseren met uw persoonlijke agenda. Hierdoor ontvangt u tijdig pushmeldingen wanneer een afspraak nadert, waardoor u geen enkele afspraak meer over het hoofd ziet. Bovendien kunt u de Hibster-agenda op elk apparaat gebruiken en heeft u altijd en overal toegang tot uw afspraken. Dit draagt bij aan een efficiënt werkproces en verhoogt de betrouwbaarheid en professionaliteit van uw dienstverlening.


Scroll naar boven