Makelaar

Met Hibster krijgen makelaars de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun service aan klanten te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd tijd en middelen besparen. Hibster is een krachtige en waardevolle tool voor woningfotografen en een must-have voor alle makelaars die op zoek zijn naar een competitief voordeel in de markt.

Dashboard

Het Hibster makelaars dashboard biedt de makelaar de mogelijkheid om overzicht te houden over alle geplaatste orders en de status van de producten in elke order. Door de gemaakte afspraken per order inzichtelijk te maken, kan de makelaar gemakkelijk de voortgang van elke transactie bijhouden en ervoor zorgen dat alles op schema blijft.

Daarnaast biedt het dashboard ook de mogelijkheid om nieuwe orders aan te maken via een op maat samengestelde catalogus. Door deze catalogus te gebruiken kan de makelaar snel en gemakkelijk de benodigde producten selecteren en toevoegen aan de order. Dit kan het proces van het plaatsen van een order aanzienlijk versnellen en vereenvoudigen.


Snel en doelgericht zoeken

Met het gebruik van Hibster is het voor mediabewerkers en makelaars eenvoudig om snel en efficiënt te zoeken naar specifieke klantgegevens en orders. Dit kan worden gedaan door gebruik te maken van de zoekbalk die beschikbaar is op het dashboard. Door het invoeren van bijvoorbeeld een ordernummer, adresgegevens of naam van een klant kan er snel en eenvoudig worden gezocht naar de gewenste informatie. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en een aanzienlijke tijdsbesparing voor alle betrokken partijen.Catalogus

Met het makelaar dashboard van Hibster kunnen makelaars gemakkelijk en snel een order plaatsen met behulp van de snelle ordertool. De ordertool bevat een samengestelde catalogus van standaardproducten en -pakketten die door een Hibster beheerder zijn aangemaakt. Makelaars kunnen specifieke producten en/of pakketten bestellen die zijn aangemaakt door een beheerder voor hun specifieke behoeften.

Het plaatsen van een order is snel en eenvoudig, en het systeem sorteert de catalogus op basis van de meest bestelde producten en pakketten. Dit betekent dat makelaars gemakkelijk de juiste producten en pakketten kunnen vinden en bestellen. Bovendien kunnen makelaars via het dashboard gemakkelijk de status van hun bestellingen volgen en inzicht krijgen in hun facturen.

Hibster is de ideale oplossing voor makelaars die op zoek zijn naar een gestroomlijnde manier om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun productieproces te verbeteren. Door het gebruik van gestructureerde productprocessen en real-time inzicht in de status van bestellingen, kunnen makelaars hun werk efficiënter en effectiever uitvoeren en hun klanten beter van dienst zijn.


Afspraken

Na het aanmaken van een order in Hibster, is het mogelijk voor een beheerder om direct een afspraak in te plannen voor de bestelde producten of diensten.

Wanneer de afspraak is ingepland, zal bijvoorbeeld de fotograaf automatisch een melding ontvangen en deze verschijnt ook op zijn persoonlijke planning. Dit betekent dat de fotograaf de afspraak niet over het hoofd zal zien en deze op tijd zal bijwonen, wat zorgt voor een betere klantervaring en efficiëntie in de planning.

Bovendien kan deze functie ook worden gebruikt om te zorgen voor een snellere uitvoering van orders en diensten. Bijvoorbeeld, als een klant een spoedbestelling plaatst voor een bepaald product of dienst, kan er onmiddellijk een afspraak worden ingepland met de nodige dienstverlener om ervoor te zorgen dat de order zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Al met al biedt het inplannen van afspraken op het moment van de order plaatsing in Hibster vele voordelen, zowel voor klanten als dienstverleners. Het stroomlijnt het proces van het plannen van de uitvoering van de bestellingen en zorgt voor meer efficiëntie, betere klantervaring en snellere orderafhandeling.


Wijzigingen

Wanneer een order wordt opgeleverd, biedt Hibster de mogelijkheid voor de klant om digitaal aan te geven of er zaken niet juist zijn verwerkt. De klant heeft gedurende een bepaalde periode de mogelijkheid om wijzigingen aan te vragen via de tekentool in Hibster. Door deze werkwijze blijft alle communicatie intern in Hibster, wat resulteert in een overzichtelijke en gestroomlijnde afhandeling van de order. Er is geen behoefte aan e-mailverkeer om wijzigingen door te geven, wat de efficiëntie verder ten goede komt.


Orders en facturen

Als een makelaar is ingelogd in Hibster, dan biedt het systeem een overzichtelijke weergave van alle orders met hun actuele status. Bovendien is het mogelijk om meer details over een order op te vragen door deze te openen. Hierin staan diverse informatie, zoals adresgegevens, afspraken die gemaakt zijn met bijvoorbeeld de fotograaf, notities, producten met hun actuele status en meer.

Het inzichtelijk maken van deze gegevens biedt makelaars een efficiënte manier om hun orders en afspraken te beheren en monitoren. Door gebruik te maken van Hibster hoeven makelaars zich geen zorgen te maken over het handmatig bijhouden van hun orders en afspraken, omdat het systeem deze informatie automatisch voor hen ordent en up-to-date houdt.

Naast het weergeven van de ordergegevens biedt Hibster ook de mogelijkheid om alle facturen in één overzicht te bekijken. Het systeem integreert met verschillende facturatiekoppelingen, waaronder E-boekhouden en Reeleezee, wat het mogelijk maakt om het gehele facturatieproces te automatiseren.

Dit betekent dat facturen automatisch worden gegenereerd op basis van de orders die in het systeem zijn geplaatst en dat deze automatisch worden verzonden naar het juiste adres. Dit bespaart makelaars tijd en zorgt voor een gestroomlijnd facturatie proces, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. In het kort biedt Hibster dus een overzichtelijke weergave van alle orders en afspraken, inclusief gedetailleerde informatie over de orderstatus en alle facturen in één overzicht.


Hibster een ordertool-app die specifiek is ontworpen voor makelaars en hen in staat stelt om direct de producten te bestellen die ze nodig hebben voor woningpresentaties. De op maat in te stellen productcatalogus biedt makelaars een handige en overzichtelijke manier om toegang te krijgen tot verschillende producten die relevant zijn voor hun werk.

Enkele voorbeelden van producten die kunnen worden opgenomen in de catalogus zijn:

  1. Woningfotografie: Professionele foto’s van onroerend goed om aantrekkelijke en visueel aantrekkelijke advertenties te maken.
  2. Meetrapport: Gedetailleerde metingen en plattegronden van het onroerend goed om potentiële kopers een duidelijk beeld te geven van de indeling en afmetingen.
  3. Drone video: Luchtopnames van het onroerend goed om een indrukwekkend overzicht te bieden en unieke perspectieven te tonen.
  4. 360 graden fotografie: Interactieve beelden waarmee kijkers het onroerend goed virtueel kunnen verkennen en een gevoel van ruimte kunnen krijgen.
  5. Plattegronden: Overzichtelijke plattegronden van het onroerend goed, inclusief afmetingen en indeling, om potentiële kopers te helpen bij het visualiseren van de ruimte.
  6. Energierapport: Informatie over de energieprestaties van het onroerend goed, zoals energielabels of energiebesparende maatregelen.

Met deze producten kunnen makelaars hun woningpresentaties verbeteren en potentiële kopers beter informeren. Door het bestelproces te stroomlijnen en directe toegang te bieden tot deze producten, kunnen makelaars hun efficiëntie verhogen en kostbare tijd besparen.

Scroll naar boven