Integraties

Hibster biedt de mogelijkheid om de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van het softwarepakket aanzienlijk te vergroten door middel van het toevoegen van integraties. Deze integraties kunnen zich richten op het vereenvoudigen van het datamanagement, bijvoorbeeld door integratie met populaire opslagdiensten zoals Dropbox. Bovendien kan Hibster geïntegreerd worden met diverse boekhoudpakketten, waarmee de volledige facturatie geautomatiseerd kan worden en financiële gegevens gesynchroniseerd kunnen worden. Door het toevoegen van integraties kunnen gebruikers hun dagelijkse werkzaamheden naadloos integreren met andere softwaretoepassingen en -diensten, wat de functionaliteit en efficiëntie van het softwarepakket aanzienlijk verbetert. Dit kan bijdragen aan een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en het verminderen van tijdrovende handmatige taken en foutgevoeligheid bij het invullen van formulieren in de applicatie.

Een van de voordelen van het gebruik van Dropbox als opslagplaats binnen Hibster is de naadloze integratie ervan op de achtergrond. Hierdoor is het niet nodig om Dropbox zelfstandig te openen, aangezien u alle bestanden kunt beheren vanuit het Hibster-platform.

Bestanden kunnen eenvoudig worden geüpload, bewerkt en gedownload, zonder dat u telkens tussen verschillende programma’s of interfaces hoeft te schakelen. Deze gestroomlijnde aanpak maakt het mogelijk om efficiënter en effectiever te werken, wat resulteert in een besparing van tijd en moeite bij het beheren van uw mediabestanden.

Hibster biedt gebruikers de mogelijkheid om naadloos te integreren met Floorplanner, een krachtige tool voor interieurontwerp. Met deze integratie kunnen gebruikers plattegronden bewerken en ontwerpen via de geïntegreerde Floorplanner-module in Hibster.

Het bijzondere aan deze integratie is dat de geëxporteerde plattegronden automatisch worden geïmporteerd in Hibster. Dit stelt medewerkers in staat om zonder in te hoeven loggen in Floorplanner, te werken aan plattegronden en deze vervolgens te beheren in Hibster.

De integratie tussen Hibster en E-Boekhouden stelt gebruikers in staat om hun facturatieproces te automatiseren en te vereenvoudigen. Nadat een bestelling is afgerond in Hibster, genereert het systeem automatisch een factuur in E-Boekhouden. Dit betekent dat u handmatige invoer kunt verminderen en de kans op fouten kunt minimaliseren.

Daarnaast worden de relaties tussen beide systemen automatisch gesynchroniseerd. Dit betekent dat elke verandering in klant- of leveranciersgegevens automatisch wordt bijgewerkt in zowel Hibster als E-Boekhouden. Zo bespaart u tijd en moeite die u anders zou moeten besteden aan het bijwerken van informatie in beide systemen.

De integratie van Reeleezee als uw boekhoudpakket binnen Hibster biedt tal van voordelen voor uw bedrijf. Door het automatisch genereren van facturen en het synchroniseren van relatie-informatie tussen beide systemen, bespaart u tijd en voorkomt u menselijke fouten.

Bovendien kunt u met Hibster gemakkelijk de gewenste factureringsronde instellen en uw administratie vereenvoudigen. Of u nu al gebruik maakt van Reeleezee of overweegt om over te stappen, de geïntegreerde oplossing van Hibster is de ideale keuze om uw bedrijfsprocessen efficiënter te beheren en uw administratie te optimaliseren.

API-POSTCODE.nl

Door de koppeling met API-Postcode worden adresgegevens binnen Nederland automatisch opgevraagd en aangevuld. Alleen een postcode en huisnummer hoeft ingevuld te worden waarna de straat, plaats en het land automatisch aangevuld worden.

Dit is niet alleen een stuk sneller maar ook veel minder foutgevoelig.


Met de Hibster ordertool kunnen verschillende producten, zoals woningfotografie, 360 graden fotografie, hoogtefotografie, meetrapport middels (Floorplanner), etc. direct besteld worden bij een vastgoedpresentatiebedrijf. Het interessante aan deze tool is dat het gehele productieproces van elk product inzichtelijk is voor alle belanghebbenden. Dit betekent dat zowel de klant als het vastgoedpresentatiebedrijf toegang hebben tot informatie over de voortgang van de bestelling. Ze kunnen bijvoorbeeld zien wanneer de opdracht is ontvangen, wanneer de productie begint, de status van de productie, en wanneer het product gereed is voor levering. Deze transparantie zorgt ervoor dat alle partijen op de hoogte zijn en eventuele vragen of problemen tijdig kunnen worden aangepakt. Met de ordertool van Hibster kunnen vastgoedpresentatiebedrijven efficiënter werken, omdat het proces van het plaatsen van bestellingen en het beheren van de productie geautomatiseerd is. Klanten profiteren van de duidelijke communicatie en de mogelijkheid om de voortgang van hun bestelling te volgen. De Hibster ordertool is een nuttige app voor vastgoedpresentatiebedrijven en hun klanten, omdat het zorgt voor transparantie en efficiëntie in het bestel- en productieproces.

Scroll naar boven